Kontakt

Orët tona të punës janë e hëna deri të premten, 09:00 AM – 17:00 PM. Për çdo pyetje ju lutem na kontaktoni me telefon ose email.

Një ekip suporti 24/7 është i disponueshëm nëpermjet Platformës së Suportit & Faturimit ku mund të hapni dhe të ndiqni një biletë suporti ose të konaktoni një agjent direkt. Nëse keni harruar detajet e llogarisë tuaj ju lutem na shkruani një email tek support@thedancingbits.com, dhe ne do kujdesemi që ju të mund të aksesoni plotesisht llogarinë tuaj

  • Rrjetet Sociale

  • Na Dërgoni një Mesazh